- viikon kysymys - viikon väri  
   
 

Tämä sivusto on Pohjois-Karjalan museon värejä, värien historiaa, värien merkitystä kulttuurissa ja väritutkimusta esittelevän näyttelyn verkkosivusto. Näyttelykokonaisuudessa yhdistyvät Pohjois-Karjalan museon tiloissa Carelicumissa oleva näyttely ja tämän verkkosivuston kautta globaliin tietoverkkoon laajeneva osa. Näyttelyssä on myös koko ajan muuntuvia osia sekä Carelicumissa että näillä verkkosivuilla.

Näyttely toteutetaan yhteistyössä Pohjois-Karjalan museon, Joensuun yliopiston InFotonics Center Joensuun ja Pohjois-Karjalan ammattikorkeakoulun kesken. Lisäksi näyttelyn toteutukseen osallistuu japanilainen National Museum of Japanese History (Rekihaku) museo.

Näyttelyn aikana testataan myös näyttelynaikaista yhteistoimintaa Rekihakun kanssa digitaalitekniikoita ja tietoverkkoja käyttäen. Näyttelyyn liittyy myös yleisöluentoja ja työpajoja koululaisille.

Näillä sivuilla käytetään Orphus-kielentarkistustyökalua. Jos huomaat kielioppi- tai oikeinkirjoitusvirheen sivuilla, voit ilmoittaa siitä meille. Valitse virheellinen kohta hiirellä ja paina Ctrl + Enter. Valitse ponnahdusikkunasta OK, ja virheraportti lähtee meille sähköpostin välityksellä.